OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Hjertefred Bergen 2012

Hjertefred Bergen inviterer i år igjen til markering av allehelgensdag i Nygårdsparken 4. november kl 18-19.15. Ideen bak arrangementet er at de som er med DELTAR aktivt og på den måten føler et fellesskap og minnes på en verdig, vakker og vital måte de vi har mistet. Få tilbake et livsbegjær. Skape fellesskap og bygge broer.

Selve arrangementet “Hjertefred Bergen” er et utendørsarrangement på allehelgensdag hvor man feirer de døde og søker sammen for å tenne livslyset. Videre vil det også dukke opp mer rundt dette; vi ser for oss ulike utstillinger, arrangementer og diskusjonsforum hvor temaet er sorg og omsorg, livslyst og livsbegjær.

Arrangementet baserer seg på det tilsvarende arrangementet “Hjertefred” i Sandvika, stiftet av kunstneren Björg Thorhallsdottir, som samlet over 5000 deltagere i 2011. Hjertefred vil i 2012 også arrangeres i Trondheim, Kvinnherad, Fredrikstad, Stokkøya, Tromsø, Bodø, Eidsvoll, Oslo, Kristiansand m.fl.

Se www.hjertefred.no

Arrangementet er gratis, livssynsnøytralt og passer for alle aldersgrupper. Kom gjerne en halvtime før for å oppleve den magiske stemninga, for å få TID til å ta inntrykk inn og får å finne en fin plass.

Last ned program

Velkommen!