OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Frokostmøte med byråd Julie Andersland

Velkommen til gratis frokostmøte på Hotel Norge med byråd for klima, kultur og næring Julie Andersland(V), humordronning Sølvi Rolland, Bergen Sentrum AS og BA tirsdag 23. februar kl 8-10.

Hvordan blir det å drive butikk i sentrum? Kommer det til å bli vanskeligere å få skjenkebevilling, eller å få plass til gateservering? Hva er status på Sentrumsplanen? Vil det nye byrådet styrke rammebetingelsene for næringsdrift i sentrum? Hvordan skal vi få flest mulig til å ta turen på byLØRDAG 23. april, og hvordan blir det nye sentrumsmagasinet byLIV? Hva betyr Humorfest for Bergen? Og ikke minst: blir det gøy?

Velkommen til frokostmøte på Hotel Norge med byråd for klima, kultur og næring Julie Andersland(V), humordronning Sølvi Rolland, Bergen Sentrum AS og BA.

Tid: Tirsdag 23. februar kl 8-10
Sted: Hotel Norge, møtesal Alvøen

Møtet og servering er gratis for alle som melder seg på. I tillegg blir trekning av billetter til Humorfest sin åpningsgalla, billetter til Dagfinn Lyngbøs nye show Supersmud og gratis annonseplass i byLØRDAG-avisen blant alle deltakere som er påmeldt på forhånd.

Klikk her for påmelding