OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Feir en du er glad i!

På søndag er det både morsdag og valentinesdag. I tillegg er det byVENN-dager 10. til 20. februar med mange ekstra gode grunner til å feire som du kan lese mer om her.

På søndag er det både morsdag og valentinesdag. I tillegg er det byVENN-dager 10. til 20. februar med mange ekstra gode grunner til å feire.

I Bergen sentrum finner du mer å velge i enn noe annet sted på Vestlandet. Her finner du nærmere 1.000 tilbud av alle slag: butikker, serveringssteder og kultur- og opplevelsestilbud. Alt sammen tett samlet i den vakre byen din. Valgmulighetene er mange.

Fra 10. til 20. februar er det i tillegg byVENN-dager, og du kan bli med: send byVENN til 2242, last ned byVENN-appen og få eksklusive tilbud, nyhetsbrev og invitasjoner direkte på mobilen din. Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

På sidene nedenfor finner du ekstra gode byVENN-tilbud som kun gjelder fra 10. til 20. februar, og annonser med nyheter og gode tilbud fra et utvalg av de mange tilbudene som finnes i sentrum. Velkommen til byn!