OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

En sprekere og morsommere hverdag med Actic

Et steinkast fra Torgallmenningen – i Torggaten 7 – finner du Actic; et fullskala og nyoppusset treningssenter på 1200 kvadratmeter, med utstyr for kondisjons- og styrketrening.

Et steinkast fra Torgallmenningen – i Torggaten 7 – finner du Actic; et fullskala og nyoppusset treningssenter på 1200 kvadratmeter, med utstyr for kondisjons- og styrketrening. Senteret tilbyr et stort utvalg gruppetimer, personlig trener og god oppfølging – slik at du kommer i gang, når dine mål og har det gøy underveis!

Som nytt medlem får du én gratis veiledningstime med instruktør, og oppfølging etter fire og tolv uker. Med Actics PT-tjeneste får du hjelp fra en utdannet, lisensiert og kunnskapsrik trener som heier deg frem når du er sliten, og jubler når du når dine mål.

– Vi skal gi medlemmene våre en god start på treningen, og sikre at gode rutiner etableres tidlig, lover vikarierende daglig leder Susanne Engen.

I Actic blir du en del av et livlig senter som byr på morsomme aktiviteter, og hvor uken ofte avsluttes med en vaffelfredag. Actic sørger også for utlån av håndklær, og har alltid morgenkaffen klar.

– Hos Actic skal det være lav terskel for å komme på trening. Her er det et godt miljø og trening for alle. Kom som du er, oppfordrer Susanne.

Hun legger til at Actic tilbyr en prøvetime for de som vurderer medlemskap hos Actic:

– Vi ønsker alle velkommen til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger selv om du vil trene med apparater i studioet eller være med på gruppetrening.

Meld deg på en gratis prøvetime her!

Og du? Actic Bergen har nettopp lansert en fast fordel med 10 prosent rabatt for deg som er byVENN. Få tilbudet gjennom  byVENN-appen (lenke inn). Få dessuten fire PT-timer for kun kr. 1999 – årets gave til deg selv eller noen du er glad i.

Les og se mer!
På nett: www.actic.no
Facebook: ACTIC Norge Bergen, Torggaten
Instagram: @acticbergen