OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

DaDa i Gågaten

Den nye frisørsalongen i Gågaten vekker uten tvil oppmerksomhet blant de forbipasserende.

Lokalet er veldig innbydende med fine rene linjer, som står i kontrast med de gamle, massive tømmerveggene. Her får kundene og stylistene en fin opplevelse med god kaffe og behagelig musikk, og ikke minst god service og behandling.

Vi kan tilby kundene mer enn bare klipp og farge, som for eksempel styling tips og ikke minst å bli stylet for spesielle anledninger”. Solgunn som er avdelingsjef hos Dada hårstudio i Gågaten har hatt flere styling-oppdrag, blant annet innen reklame og foto. I den forbindelse er det ekstra kjekt å samarbeide med Tromborg makeup.

Dada hårstudio i Gågaten åpnet dørene 1. desember 2008 og fikk dermed alle kundene til å komme til salongen for juleklippen. Noen kunder syntes det var litt ”langt” å gå ut i Gågaten for å klippe seg og mange hadde ikke vært i gaten på årevis. Kundene har vært vant til å gå til Solgunn på Telegrafen i fem år, og Martine og Cecilie som er juniorstylister har fått en god start i avdelingen i Nygårdsgaten med mange stamkunder. Men de få minuttene det tar å gå fra Torgallmenningen ser ikke ut til å stoppe kundene, i Gågaten det en god strøm av kunder og forbipasserende hele dagen.

Les mer og bestill time online på: www.dadahair.no