byGAVEKORT – Viktig melding til våre kunder
Artikler

byGAVEKORT – Viktig melding til våre kunder

Å benytte byGAVEKORT som gave bidrar til å sikre arbeidsplasser i sentrum i en vanskelig tid. Vi anbefaler vi byGAVEKORT-kunder å benytte nettbutikk-løsningen som sender gavekort direkte til mottaker, dersom du ikke ønsker å kjøpe det over disk eller på gavekortautomatene i sentrum.

Vi oppfordrer alle til å benytte vår automatiserte nettbutikkløsning som sender byGAVEKORT direkte til mottaker. Gavekortene produseres og sendes fra TiestoEVRY i Mo i Rana, som har satt i gang omfattene sikkerhetstiltak for å ivareta kundenes sikkerhet ifm. koronavirus (Covid-19).

Vårt betjente utsalgssted Nye Berstadkiosken har midlertidig redusert åpningstid kl 11-15 mandag til fredag for å ivareta sikkerheten til kunder og ansatte. De holder stengt lørdag og søndag inntil videre.

Automatene på Galleriet, Xhibition, Sundt og Kløverhuset er tilgjengelig i sentrenes åpningstid. Berøringspunkter på automatene desinfiseres jevnlig.

Næringslivet i sentrum sliter voldsomt under koronapandemien. Å benytte byGAVEKORT som gave sikrer arbeidsplasser i sentrum i tiden som står foran oss.

Hold ut – og hold avstand!