Multi Trans hjemlevering

Multi Trans Vest AS ønsker å tilby BERGEN SENTRUM sine medlemmer muligheten for hjemlevering av varer. For en pris fra kr 99,- inkl mva kan medlemmenes kunder få sine varer levert hjem på døren i Bergen, og vi leverer også til alle nabokommunene. Egne priser etter avtale.

Vi har utkjøring på ettermiddagstid mandager og torsdager kl 17-20. For kunder som ønsker hjemlevering på andre dager enn dette kan vi tilby VIP-levering øvrige ukedager for kr 159,- inkl mva. Da henter vi i butikken og leverer direkte til kunden etter avtale.

Vi henter varene som skal kjøres ut hos hver butikk i forkant av utkjøring daglig.

Den enkelte butikk tar betalt for utkjøring hos sine kunder når de bestiller hjemkjøring, og vi sender faktura til butikken en gang pr måned med 30 dagers kreditt.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Odd Nordstrand
Daglig leder
Multi Trans Vest AS
E-post: on@multi-trans.no
Tel.: +47 55 16 10 00
Mob.:+47 41 14 44 21

 

 

Om Multi Trans

Vi har siden 2003 utført flere tusen transportoppdrag over hele landet, og blant kundene som vi utfører eller har utført oppdrag for finner du blant andre: Haukeland sykehus (Helse Bergen), Sykehusapotekene, Apotek1 og Bergen kommune.

Vi har opparbeidet oss en solid referanseliste siden vi startet for 15 år siden. Vi skreddersyr en distribusjonsmodell som passer kundens behov, og vi lever opp til navnet vårt: Multi Trans. Vi har også en filosofi om at vi ønsker å belaste miljøet minst mulig i hverdagen, og vår bilpark skal gjenspeile dette. Derfor er det et mål for oss å innfase el-biler i våre transportoppdrag. Vi har i dag en bilpark som består av biler med minimale utslipp av CO2 og Nox. Flere el-biler kommer fortløpende, og vi jobber hardt for å være blant de første i landet med elektriske kjølebiler.
Våre sjåfører er ansatte hos oss med tarifflønn, pensjonsordninger og ryddige forhold.
Får vi skikkelig volum på dette over tid kan vi sette inn både el-varebiler og varesykler i sentrum etter hvert.