Multi Trans hjemlevering

Multi Trans Vest AS tilbyr medlemsbedrifter i Bergen Sentrum AS muligheten for hjem-levering av varer. Til en pris av kr 79 inkl mva (kr 63,20 + mva) for levering i sentrum (Sone A: postnummer 5003-5098) eller kr 109,- inkl mva (kr 87,20 + mva) for levering i hele Bergen kommune, kan medlemmenes kunder få sine varer levert hjem på døren.
Vi tilbyr hjemlevering mandag – fredag fra kl 17.00 og lørdager fra kl 15.00.
Vi henter varene som skal kjøres ut hos hver butikk i forkant av utkjøring daglig.
Den enkelte butikk tar betalt for utkjøring hos sine kunder når de bestiller hjemkjøring (eller tilbyr dette som en gratis service) og vi sender faktura til butikken en gang pr måned med 30 dagers kreditt.

Ta gjerne kontakt med oss for å tilby dine kunder hjemkjøring av varer fra din butikk:

Odd Nordstrand
Daglig leder
Multi Trans Vest AS
E-post: on@multi-trans.no
Tel.: +47 55 16 10 00
Mob.:+47 41 14 44 21

 

Om Multi Trans

Vi har siden 2003 utført flere tusen transportoppdrag over hele landet, og blant kundene som vi utfører eller har utført oppdrag for finner du blant andre: Haukeland sykehus (Helse Bergen), Sykehusapotekene, Apotek1 og Bergen kommune.

Vi har opparbeidet oss en solid referanseliste siden vi startet for 15 år siden. Vi skreddersyr en distribusjonsmodell som passer kundens behov, og vi lever opp til navnet vårt: Multi Trans. Vi har også en filosofi om at vi ønsker å belaste miljøet minst mulig i hverdagen, og vår bilpark skal gjenspeile dette. Derfor er det et mål for oss å innfase el-biler i våre transportoppdrag. Vi har i dag en bilpark som består av biler med minimale utslipp av CO2 og Nox. Flere el-biler kommer fortløpende, og vi jobber hardt for å være blant de første i landet med elektriske kjølebiler.
Våre sjåfører er ansatte hos oss med tarifflønn, pensjonsordninger og ryddige forhold.
Får vi skikkelig volum på dette over tid kan vi sette inn både el-varebiler og varesykler i sentrum etter hvert.