Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

OBJECT Torgallmenningen

restaurantbilde

OBJECT holder til i underetasjen til VERO MODA Torgallmenningen. Hos OBJECT finner du typisk skandinavisk design. Lette, ledige, avslappede og behagelige klær som har dette litt tilbakelente over seg.
OBJECT handler om følelser, impulser og kreativitet. Det er en miks av skandinavisk street-feeling kombinert med flerkulturell inspirasjon der et enkelt uttrykk møter det feminine . OBJECT vil designe morgendagens trender og prege morgendagens motebilde gjennom å tilby anvendelige plagg som er morsomme og enkle å bære og som inspirerer til nye kombinasjoner både med klærne og med tilbehøret.
OBJECT så dagens lys i 2003 i krysningspunktet mellom en direkte, urban holdning, og en leken, munter og litt småfrekk stil.

Født i Skandinavia, men med det meste av Europa som sin lekeplass, har OBJECT fylt en egen nisje og viser tydelig at de har sin egen oppfatning av trend og mote, og at de har et ønske om å bruke sin egne tanker og sin egen intuisjon i formgivingen. De holder på det lette og ledige, men også det autentiske og morsomme.

OBJECT er mest kjent for sine unike Jeans og bukser men også for sine særpregede topper, gensere, jakker, kjoler og skjørt. Er du ute etter noe spesielt, vil du finne det her, enten du jakter på lette og ledige plagg som fungerer i hverdagen, eller vil ha noe litt mer elegant som løfter deg litt ut av den. Sett en hatt på hodet som avslutning, og vips, du er ny.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på OBJECT Torgallmenningen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS