Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Vidi AS

restaurantbilde

Vi leverer nettsider som skaper resultater. In-house spisskompetanse innenfor nettside, webdesign, brukeropplevelse, tjenestedesign, systemutvikling og universell utforming.
Vi lever for våre kunder, designet og teknologien. Vi brenner for de gode ideene og stemningen når vi løser noe umulig. Vi er en totalleverandør av digitale tjenester og tar kunder fra idé til ferdig løsning. Det unike med Vidi er at vi ikke outsourcer hverken design eller kode. Hos oss er alt laget inhouse og har dermed kort reisevei fra oss til deg. Dette liker vi å kalle for «kortreist IT». Vi arbeider “hands on” og leverer raskt resultater. Noen ganger dykker vi dypt i materien under større prosjekter, mens andre ganger benytter vi erfaringen vår til raske “touch ups” og rimelige løsninger. Vi har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, og teknisk utvikling.

Vi har over 14 års erfaring fra bransjen og er en strategisk partner og digital støttespiller for flere store bedrifter og organisasjoner i Norge. Vidi AS ble grunnlagt i 2012 av to partnere med flere års arfaring fra arbeid med digitale leveranser både nasjonalt og internasjonalt. Målsetningen vår er å samle de beste konsulentene innenfor selskapets relevante fagfelt og bli en ledende leverandør på web ved å levere innovative løsninger med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.
Vidi AS har levert prosjekter til mange ulike bransjer, fra store prosjekter for bank og offentlige nettsteder, til innovative løsninger for gründerselskaper. Vidi AS er i dag et teknologiselskap med høy kompetanse innenfor design, webutvikling og digital produktutvikling.

Vi ønsker å være nær våre kunder, kunne kommunisere effektivt og være fleksible. Derfor har vi inhouse designere, utviklere og digitale rådgivere. Dette gjør at veien fra ide til resultat er kort.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Vidi AS.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Skal vi ta en prat?
Har du et prosjekt eller et samarbeid som du ønsker å snakke med oss om, eller bare er nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe dere? Ta gjerne kontakt, vi ser frem til å høre fra dere.
55 69 93 50
kontakt@vidi.no

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

594 ledige plasser

Bygarasjen

1700 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS