Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Norske Bunader

restaurantbilde

Norske Bunader finner du i Valkendorfsgaten 2B. Norske Bunader ble startet i 1999 og har etterhvert blitt en av Norges største leverandører av bunader. Vi tilbyr mer enn 130 ulike bunader, og selger over 1500 i løpet av et år. Mønstrene og broderiene våre er i samsvar med norske bunadstradisjoner. Vi kjøper alle våre materialer fra norske leverandører, som har lang erfaring med å levere stabil kvalitet over tid. Bunader kjøpt hos oss har samme kvalitet som den bestemor broderte. Vi føler oss så trygge på eget håndtverk at vi gir livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har høyt kvalifiserte skreddere i Kina som tar seg av tilskjæring og brodering, mens montering og justering foretas av erfarne skreddere i Norge. Fornøyde kunder er viktig for oss, derfor tilbyr vi kostnadsfri tilpassning innen tre måneder etter at du har mottatt bunaden din.

Først bestemmer du deg for bunad, så tar vi mål. Vanligvis er det 1-2 prøvinger før bunaden er ferdig. Hele prosessen tar tre til fem måneder.

Du er hjertelig velkommen for å se på bunadene våre og for å slå av en prat eller bare for å se i bunadsleksikonet. Tilbehør slik som sølv, sko, strømper, hosebånd, bukseseler og skjerf kan også kjøpes.

Norske Bunader har markedets beste pris- og kvalitetsgaranti. Dette innebærer eventuell justering etter første gangs bruk. Rask levering og god service er vårt varemerke.

Velkommen til oss!

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Norske Bunader.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

mandag - fredag 10-18
lørdag 10-15

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

1954 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS