Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Shil

Eksklusiv, håndlaget hårsmykker laget i sølv, ferskvannsperler, silke, tweed og/eller silkebrokade. Norsk design!

Er du lei av å pynte deg med plast og polyester, eller bruker du stort sett bare en svart hårstrikk i hestehalen din, fordi du ikke finner noe annet?

Shil designer, produserer og selger hårsmykker til det eksklusive markedet i Norge, og på sikt også til utlandet. Selve pynten er laget for hånd i enten sølv, ferskvannsperler, Swarowskikrystaller, skinn, silke eller silkebrokade. ”Kroppen” (dvs. hårklemmen, klypen, fliseklemmen, strikket) er produsert i Korea. Etter å ha vært i Hong Kong, Taipei, Seoul og Tokyo har vi funnet ut at koreanerne er overlegne på kvalitet når det gjelder akkurat disse produktene. Fabrikken vi importerer fra bruker bl.a. ABS plast fremfor dårligere typer plast. Fordelen med ABS plast er at den er både hard og fleksibel, noe som gjør produktet meget holdbart.

Markedet til Shil er jenter/kvinner i alderen fra 18 år og som ønsker eksklusivitet og klassisk eleganse i hverdagen.

I første omgang kan Shil sine produkter kjøpes på verkstedet i Strandgaten. Akkurat nå i startfasen er vi mye ute i møter og på innkjøp i utlandet. Det er derfor lurt å avtale på forhånd om du vil ta turen til verstedet. Kontaktinformasjon finner du her på siden.
Om du ønsker hårpynt spesiallaget til et antrekk, designer vi selvsøflgelig dette. Hvis du f.eks. prøvestoff fra kjolen/drakten din kan vi bruke dette til å lage hårpynt som matcher 100% .

Shil As eies og drives av Cecilie Hauge Ågotnes. Cecilie har tildigere drevet og eid en suksessfull neglesalong i Bergen, Mica hud- og neglesenter. Høsten 2011 startet hun forberedelsene til Shil og vinteren/våren 2012 starter hun salget av de eklsklusive produktene.

Cecilie er adoptert fra Korea og kom til Norge da hun var 9 måneder gammel. Hun kom med navnet Shil, derav navnet. Første gang Cecilie var tilbake til fødebyen sin, Seoul, var da hun var på innkjøp og møter for Shil.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Shil.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

594 ledige plasser

Bygarasjen

1666 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS