Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

TIF Viking

restaurantbilde

TIF Viking er stiftet 17. mai 1892, og har gjennom de siste 100 årene vært en av de ledende idrettsforeninger i Bergen. Viking består av totalt 9 avdelinger. Det er: friidrett, kappgang, volleyball, håndball, turn, orientering, ski, hytte og fjellgruppe og barneidrett. Foreningen har egen hall, Vikinghallen. Den består av 3 store haller, styrkerom, garderober, badstue, møtelokaler og klubbrom. I tillegg har vi 2 hytter. En på Vareggen og en på Mjølfjell som er en topp hytte med 25 sengeplasser. Både Vikinghallen og hyttene er mye brukt, både av foreningens egne medlemmer og til utleie for andre.

Den viktigste funksjonen med nyttårsforsetter er kanskje at de får oss i gang. Med vårens timeplan skal du får det så gøy med treningen at det ikke blir noe problem å fortsette også. Våre instruktører står klare til å svinge hoftene dine på Zumba, lede deg gjennom spennende løyper i Sykkel Globeracer, og å finne og styrke musklene dine i Figur, Styrke og Pilates. For deg som vil prøve noe nytt, anbefaler vi X-TIF og Hip Hop som er merket “en utfordring” fordi de er litt annerledes. Kom og prøv – du vil garantert finne en time som passer for deg. Og skulle du likevel trenge litt ekstra støtte på veien for å nå dine mål, står våre personlige trenere og fysioterapeuter klar til å lede deg videre. Alt ligger klart – du må bare stille i Vikinghallen!

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på TIF Viking.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

ÅPNINGSTIDER VIKINGHALLEN
Mandag-fredag: 07 - 22
Lørdag: 10 - 18
Søndag: 12 - 19

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

1978 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS