Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Sport 1 Xhibition

restaurantbilde

Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner - ski, løp, sykkel og friluft. Dette er aktiviteter vi kan - dette er ekte sport! Sport 1 Xhibition midt i Bergen sentrum, og ble etablert i 2008.
- Sport 1 Xhibition er en spesialbutikk for sportsmote, forteller Silje Hanstveit. Vi har et bredt utvalg av bekledning og fottøy, deriblant mye dun, skall, fleece, sportsundertøy og treningstøy. Butikken er ikke en friluftsbutikk i tradisjonell forstand, men trenger du bekledning til tur, fritid, alpinbakken, treningsstudio eller hverdagsbruk, er sjansen stort for at du finner det hos oss. Vi har også et godt utvalg innen løpesko, og litt turutstyr i form av sekker, luer og hansker.

- Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene.
Hos oss finner du alltid sterke merkenavn som underbygger de forskjellige kategoriene. Vi tør påstå vi er den kjeden i Norge som er best på merkevarer og kvalitet.

Egne og ekslusive merkevarer du finner hos oss er: Burley, Effetto Mariposa, Feedback Sports, Gallium, Gekko, GripGrab, Jamis, Jotunheim, Kurt Kinetic, New Balance, Odlo, Pedro’s, Syncros, VDO, Xeed, XP.

Velkommen til oss – vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med riktig produkt, og vi skal strekke oss langt for å gi deg det lille ekstra.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Sport 1 Xhibition.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Hverdager 09:00-20:00
Lørdag 09:00-18:00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

2089 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS