Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Dromedar Kaffebar

restaurantbilde

Hva er Dromedar Kaffebar? Kort sagt er Dromedar Kaffebar en full kopp med håndverk, kjærlighet og historikk servert direkte til deg… Dromedar Kaffebar bygger på tanken om å skape noe unikt, noe eget. Drømmen om å drive sitt eget sted, det å være en gründer. For menneskene bak konseptet Dromedar Kaffebar har det vært viktig at vi skal kunne se på oss selv som et levende nærmiljø sted, hvor alle hudfarger, alle aldre og alle mennesker uansett sosial og økonomisk situasjon har en naturlig plass. Kombinerer man så åpenheten og en inkluderende holdning til kundebehandling med en råvare som alle har et forhold til, og tillegg serverer denne råvaren med en ambisjon om ypperste kvalitet i hver kopp, så. Dromedar Kaffebar skal være et nærmiljø sted for de som bor i nærområdet eller de som arbeider i nærområdet. Ja faktisk kan vi også være et nærmiljøsted for de som bor et helt annet sted i byen eller landet, men som ønsker seg en eller annen form for tilhørighet netteopp til vårt nærmiljø!

Dromedar Kaffebar er nåtidens nær pub, et sted hvor de ansatte er på hils med alle kundene, et sted hvor du kan møte dine naboer til en kopp kaffe, et sted hvor du kan invitere din hjertes utkårede på det første stevnemøtet (hvor ellers kan du gi han/henne en cappuccino med hjerte?). Vi skal i hvert fall, med hånden på hjertet, love oss selv og våre kunder at Dromedar kaffebar skal være på konstant jakt etter den perfekte kopp kaffe, alltid våken, aldri sovende…. ( det er ikke så vanskelig etter all den kaffen vi har drukket..!)

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Dromedar Kaffebar.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

man-fre: 0730-1800
lør: 1000-1800
søn: 1100-1800

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS