Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

BIT Teatergarasjen

restaurantbilde

BIT Teatergarasjen co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst innen samtidens uttrykk. Vi vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid og arbeid på tvers av kunstneriske genre. BIT ble etablert i 1983/84 som internasjonal teaterfestival og har siden 1990 vært helårsdrevet scenehus med BIT Teatergarasjen som fast arena. BIT Teatergarasjen er i dag en av Norges største produsenter og co-produsenter av internasjonal samtids-scenekunst og samarbeider på fast basis med teaterhus, dansescener og festivaler i flere europeiske land.

BIT Teatergarasjen arbeider aktivt i flere lokale, nasjonale og internasjonale nettverk, bl.a. Bergen Art Festival (BergArt), Nettverk for Scenekunst (NfSk), IETM og Junge Hunde. Sammen med NfSk-partnerne Black Box Teater i Oslo og Teaterhuset Avant Garden i Trondheim står BIT Teatergarasjen ansvarlig for å initiere den vesentligste delen av norsk eksport på scenekunstfeltet.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på BIT Teatergarasjen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Administrasjon BIT Teatergarasjen holder åpent alle hverdager kl 09-16. Billetter til våre forestillinger får du på Billettservice: tlf: 815 33 133 www.billettservice.no
Utsalgssteder i Bergen: Narvesen, 7/11, Revy og teaterservice (Grieghallen)

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS