Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Interoptik Optiker Bakketeig Bergen

restaurantbilde

Hos Interoptik Optiker Bakketeig Bergen ønsker vi på best mulig måte å ivareta ditt syn og din øyehelse. Er det en ting vi alle har felles er det at synet vårt stadig endrer seg. Synet er en av dine viktigste sanser i hverdagen, i skole- studie- og jobbsammenheng, under fritidsaktiviteter sommer som vinter, på bilturen og under familiemiddagen. Vi ønsker å gi deg muligheten til å se lyst og klart på livet uansett forutsetninger. Vi anbefaler briller og synsløsninger som passer deg som person.

Flere av våre optikere har en master- utdanning innen faget, noe som gir oss et bredt kompetansefelt. I tillegg til vanlig optometrisk praksis jobber vi mye med barn, svaksynte, tørreøyne pasienter og avanserte linsetilpasninger. Ved å sette vårt fag i høysete kan alle våre butikker tilby våre kunder en avansert og trygg synsundersøkelse med oppdatert teknologi til enhver tid.
Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde kunder!


Våre optikere har:

Øyne for detaljer Vi vil hjelpe deg med å finne den brillen som kler og passer deg best.
To ører til å høre med – Driver du med sport? Glad i mote? Leser du mye? Vi lytter til dine behov og gir deg løsninger tilpasset livet du lever.

Hjertet banker for faget: Vi er engasjert og oppdatert i synsteknologi, øyehelse og den siste brillemoten. Hjertet banker litt ekstra når vi snakker fag.

Et smil om munnen: Vi ønsker å ha de mest fornøyde kundene. Vi strekker oss langt for at du skal få en god opplevelse i møte med oss.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Interoptik Optiker Bakketeig Bergen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Mand-onsdag kl 9-17
torsdag kl 9-19
fredag kl 9-17
lørdag kl 9-16

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS