Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Kippers USF bar & kafé

restaurantbilde

Kippers bar og kafé er åpen hver dag og er møtestedet for gjester, artister og husets mange kunstnere og kulturarbeidere. Mange sier at utsikten over fjorden, skipstrafikken, måkesvev og solnedgang er Bergens beste.
Kippers er et flott sted å møtes før og etter konserten, filmen eller danseforestillingen, eller mens du venter på venner og familie som er på kurs i USF-huset. Er dere mange, går det an å reservere bord. På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange typer kaffe med bønner fra lokalt kaffebrenneri, te, øl og vin.

SOMMERSESONGEN
NB: På grunn av noe redusert kapasitet vil Kafé Kippers og uteserveringen ha begrenset mulighet for å besvare telefon og mail. Ønsker du å bestille bord så ring gjerne om igjen etpar ganger da forbindelsen blir automatisk brutt etter en kort stund. Det går også an å bruke mailadressen usfterminus@ght.no.

or forespørsler om selskapslokaler og annen servering; ring 55 30 40 80 eller skriv til usfterminus@ght.no.

Frokost- og lunjskafe åpen alle dager fra kl. 11.00 til sen kveld.

Stort utvalg i kaffe, god vin og mange ølsorter.

Kaien på USF Verftet er et populært sted i sommerhalvåret. Her kan en nyte hele solnedgangen over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til 500 gjester på uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen skjer fra Kafé Kippers.

På USF Verftet er det fleksible lokaler som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta kontakt for mer informasjon.

All serveringen på kulturhuset USF Verftet drives av Terminus Gastronomi som er en del av Augustin og Grand Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus, samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Kippers USF bar & kafé.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

11.00 - 23.00 hver dag

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS