Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Da Stefano

restaurantbilde

"Det var en gang...” Alle eventyr starter med det, men denne gangen har eventyret blitt virkelighet! Min drøm er gått i oppfyllelse. Vi har nå åpnet vår delikatessebutikk i gågaten. Vi er stolte av å kunne presentere italienske spesialiteter i utsøkte omgivelser i sentrum av Bergen. Kom innom for å se vår italienske restaurant, bakeri og fetevare.
Med hilsen Stefano Tavass

Meny:
Vi hos Da Stefano komponerer vår meny med ferske råvarer . Det er viktig for oss å få tilbakemeldinger fra våre kunder for å kunne tilby høyest mulig kvalitet og smak til en hver tid. Vi tilbyr også en rekke gode viner. Se eget vinkart og spør gjerne din servitør om anbefalninger tilpasset maten.

Fetevare:
Da Stefano importerer kvalitetsvarer fra hele Italia. Olive oil, ost, parmaskinke, pasta, bøffelmozzarella, mortadella, salame og andre fetevare. Vi henter kun de beste råvarene. Da Stefano skal gi deg matvarer av meget høy kvalitet til rimelige priser.

Selskapsmeny:
Vi har komponert en deilig selskapsmeny, spesielt utvalgt av våre kokker. Menyen er 4 retter med vinpakke. Vi kan også komponere menyer etter dine ønsker. Våre menyer varierer. Selskapsmeny passer til alle typer selskaper, som julebord, bryllup, firmafest, konfirmasjon og annet. Vi har plass til ca. 30 personer. Etter Mai får vi muligheten til å tilby større plass. Bestilling 55242444 - stefanotavassi@gmail.com

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Da Stefano.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Alle dager kl 09:00–23:00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

1962 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS