Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Øyeoptikk Teigland Vestre Torggate

Etter endt optikerutdanning i Norge, reiste optiker Nils Teigland til Tyskland for videreutdanning i optometri, og avla i 1961 full eksamen ved optikerhøyskolen i Berlin.

I 1961 startet han firmaet Øyeoptikk AS, Optiker Nils Teigland i Vestre Torggate 8.

Optiker Nils Teigland var den første norske optiker som tilpasset kontaktlinser, og hans første kontaktlinsekunde fra 1961 bruker fortsatt kontaktlinser fra Øyeoptikk, og har sine faste kontroller av øyne og kontaktlinser hos oss. På samme måte får den første brillekunden fra 1961 fortsatt sine øyne og briller regelmessig kontrollert hos Øyeoptikk. Dette er vi meget stolte av.

I dag består Øyeoptikk av 3 butikker. Foruten vår butikk i Vestre Torggate 8, er vi også å finne i Arken Senter og Strandgaten 3.

I alle våre butikker har vi topp utstyr for synsundersøkelser og kontaktlinsetilpassing, med høyt kvalifisert personell. Optiker Nils Teigland har fra første dag lagt vekt på at alle ansatte skal ha høy kompetanse, og har således støttet opp om 8 fullt utdannede norske optikere, for at disse har kunnet videreutdanne seg og bestått mastergrad i Klinisk Optometri i USA.

Øyeoptikk er medlem av optikerkjeden Interlens, en kjede med tett samarbeid innen forskjellige grener innenfor forretningsdrift, med hovedvekt rundt faglig kompetanse

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Øyeoptikk Teigland Vestre Torggate.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Mand-fred: 9.00 - 17:00
Torsdag 9.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

2087 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS