Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

4SOUND Bergen

restaurantbilde

4Sound Bergen i Strandgaten 197 er i dag en av Norges største musikkbutikker. Vi har stort utvalg innen blant annet gitar - bass - PA/sanganlegg - digitalpiano - keyboard - synth - studio - software - mikrofoner - rekvisita samt gitarverksted og elektronikkverksted. Alle våre salgsmedarbeidere er aktive musikere i større eller mindre grad, selv butikksjefen. Vi mener at dette er med på å øke vår forståelse og kunnskap om musikeres virkelighet og behov. For å klare å holde det faglige nivået på topp har våre medarbeidere ansvar for forskjellige avdelinger men vi tar selvsagt i et tak der det trengs hjelp.

4Sound Bergen som tidligere het Hagstrøm Musikk R. Fosse AS, har siden starten i 1967 vært en vesentlig medspiller i det bergenske musikkliv. Den første tiden var butikken en av to norske filialer i det store svenske "Hagstrøm-imperiet”. Den andre filialen lå i Oslo. Ved siden av å produsere trekkspill, gitarer, basser og forsterkerutstyr drev Hagstrøm Sverige en rekke musikkbutikker som kun solgte Hagstrøm-utstyr. Ragnar Fosse var med fra starten som daglig leder, men utover på 70-tallet forandret eierstrukturen seg og Fosse kom etter hvert sterkt inn på eiersiden.

Dette førte videre til at butikken fikk større frihet mht. andre merker og kunne begynne å selge prestisjetunge merker som Fender, Gibson, Marshall osv. I 1991 flyttet butikken fra sitt gamle tilholdsted til nye lokaler i Strandgaten 197.

Siden 2009 ble Hagstrøm Musikk kjøpt opp av 4Sound, og har vært en del av kjeden siden da.

Butikken har siden starten hatt som mål å betjene både hjemmemarkedet og proffmarkedet og vi håper og tror at vårt store og oppdaterte vareutvalg gjennspeiler dette.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på 4SOUND Bergen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

man - ons: 10:00 - 17:00
tor: 10:00 - 19:00
fre: 10:00 - 17:00
lør: 10:00 - 15:00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

1941 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS