Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Strand Hotel

restaurantbilde

Hotell Scandic Strand ligger i hjertet av Bergen med kort vei til byens severdigheter og med en fantastisk utsikt over Bergen. Hotell Scandic Strand ligger ved Bergens fisketorg, og fra hotellet er det gåavstand til Bergens mest kjente severdigheter. I kulturbyen Bergen er det alltid noe å se og oppleve, og fra hotell Scandic Strand er det gåavstand til alt byen har å by på! Gå ikke glipp av et besøk til Bryggen med sine historiske hansabygninger. Når du først er i Bergen kan du ta toget på Flåmsbanen forbi raviner, fosser og elver og nyte det vakre landskapet rundt Bergen.
På hotell Scandic Strand, tilbyr både våre komfortable hotellrom og vår restaurant god utsikt over Bergen. Vi tilbyr trådløst internett og en shop der du kan kjøpe drikke, snacks og lettere måltider. Vår hotellbar er kjent som en av Norges beste barer basert på utvalget av single malt whiskey og barens ekspertise. Forfatteren Gunnar Staalesens berømte romanfigur, Varg Veum, er en kjent gjest på hotell Scandic Strand og dukker opp i forskjellige sammenhenger rundt på hotellet. Vi har også 5 møterom med plass til opptil 80 personer.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Strand Hotel.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

594 ledige plasser

Bygarasjen

1685 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS