Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Selected Telegrafen

restaurantbilde

Inspirert av en uavhengig og sterk personlighet omfavner Selected Femme looken til storbykvinnen – med en markant identitet og mot til å forme en egen personlig stil. Vi gjør dette mulig med moderne, feminine og kule klær. Alt med en chic twist. Eleganse og krisphet er stikkord for våre kolleksjoner, med høykvalitets stoffer og spennende detaljer. Selected Femme har som visjon å kombinere det klassiske skreddersydde med en tidsriktig feminin touch. ?Ta en tur innom for å se de siste trendene!??Selected Homme retter seg mot den viljesterke mannen som ønsker en markant stil.

Våre kunder legger vekt på frihet, individualitet og stil. Vår særegenhet kommer til uttrykk gjennom kvalitetstøy med store variasjonsmuligheter. Klassiske snitt kombinert med edgy og røffe detaljer – alt etter behov og humør. Våre kunder oppfordres til å ta et motestandpunkt, noe vi legger til rette for med uttrykksfulle klær og behjelpelige medarbeidere. Det skal være gøy å handle moteriktige klær!

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Selected Telegrafen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Hverdager 09-20
Lørdager 09-18

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS