gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandgaten 56
ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag 14:00 – 21.00

Lørdag 11:00 – 21:00

Søndag 11:00 – 18:00

Arrangementer kan bestilles utenfor åpningstider.

Wasteland tilbyr GRATIS leie av selskapslokaler sentralt i Bergen! Hos oss betaler du kun det du måtte ønske av mat, drikke, laserspill og andre aktiviteter. Wasteland har en flott lasergame arena hvor du har muligheten til å spille Q2000 lasergames – et fysisk spill der du selv beveger deg rundt i arenaen. Dette passer for alle grupper; bursdag, utdrikningslag eller team building, både for jenter og gutter – voksne eller barn. Wasteland har drevet med utleie av paintballutstyr siden 1995 og vi har over 80 komplette utleiesett. Vi er en av de billigste i Bergen område på utleie av paintballutstyr og har eget verksted på huset, så du kan være sikker på at du får skikkelig utstyr! Siden vi har åpent 6 dager i uken har du også fantastisk tilgjengelighet! Planlegger du firmafest, bursdagsfeiring, utdrikningslag, blåtur eller vennefest? Ønsker du lokaler sentralt i Bergen sentrum?
Da har du kommet til riktig sted! Wasteland har flotte og nyoppussete selskapslokaler i Gågaten og vi har også noe ingen andre har: Laserspill!

Wasteland sine selskapslokaler passer for ethvert arrangement og består av tre forskjellige rom som kan brukes sammen eller hver for seg. De rommer totalt rundt 100 mennesker og inkluderer også en bar med alle rettigheter. I tillegg til laserspill tilbyr vi også mat servering i form av italiensk pizza levert av Da Stefano og tapas levert av Chilli Restaurant og Bar.

Vi kan tilby svært fleksible og kreative løsninger med det du måtte ønske av mat, underholdning og laserspill. Alt du trenger å gjøre er å ta med gjestene og så ordner vi resten! Ta en titt på de forskjellige pakkeløsningene vi har satt sammen og disse kan selvfølgelig skreddersys etter ditt behov.

Velkommen skal du være!