gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 15
ÅPNINGSTIDER

Man – Fre: 09 – 21

Lørdag: 09 – 18

Velkommen til Teknikmagasinet på Bergen Storsenter. Vi har et bredt spekter av spennende produkter og morsomme dingser i mange forskjellige kategorier. Vi kan også reparere iPhone her hos oss. Vi bytter mobiltelefonens batteri og reparerer den sprukne skjermen både raskt og enkelt – ofte reparerer vi telefonen mens du venter.

I butikken vår gjelder det å ha de rette dingsene i hyllene. Vi lever nemlig for alt som er litt sprøtt og derfor finkjemmer vi internett, messer over hele verden og det vi kan finne av dingser og dippedutter vi tror du kommer til å elske. Vi har titusentalls produkter du kan oppleve innen smart teknologi, leker, spill osv. Vi tar jobben vår på alvor, men har alltid glimt i øyet.

Kjøp en brukt mobil hos oss og gjør både miljøet og lommeboken en tjeneste! Vi tilbyr renoverte iPhones i god stand, til veldig gode priser. Du finner brukte iPhone-modeller fra iPhone 6 til iPhone 13 Pro Max, i ulike farger og lagringskapasiteter. Telefonene har ulik status; som ny, god stand og brukt tilstand.
Hos oss får du alltid 2 års garanti når du kjøper din telefon. Når du kjøper en brukt iPhone fra oss, får du mobilen levert i en premiumboks. Ladekabel kjøpes separat.