gift_img
BELIGGENHET
Starvhusgaten 3
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 10-19
Lørdager

Himmelsk smak er en selvfølge, suppene skal være så gode at kundene vil få en ”wow” ”mmmmmm” opplevelse etter første smak. Suppologen reiser rundt i verden på leting etter nye oppskrifter og supper med den himmelsk gode smaken. Suppologen har vært i Mexico og fått originale oppskrifter på tacosuppe, chili con carnè.

Ekte gulasjsuppe laget slik de gjør det i Ungarn serveres nå hos Suppologen. Originaloppskrift fikk Suppologen fra en lokal Ungarsk kokk.

Suppologen har vært på rundreise i Norge i jakten på den beste betasuppen. Oppskriften fikk han av en bondekone på en fjellgård i Trøndelag. Dette er kraftig kost basert på de beste råvarene fra dette distriktet. Denne anbefales hvis du er skikkelig sulten.

Suppologen serverer Bergens fiskesuppe slik din bestemor gjorde det. Dette er originalen.

Suppologen liker aller best de originale smakene, men av og til liker han å eksperimentere med nye smaker og videreutvikle varianter av originalene.

Denne uken tilbyr Suppologen en variant av Bergens Fiskesuppe. Denne er tilsatt eksotisk krydder som gjør fiskesuppen ”hot”, samt klomat av snowcrab som garnityr.

Supper av fisk og skalldyr er populære i nesten alle deler av verden. De utmerker seg ved å være svært næringsrike og smakfulle.

Suppologen bruker kun ferske råvarer i sine fiske- og skalldyrsupper.

Kongen av supper; det er betegnelsen mange bruker om Grønnkålsuppe. Dette er Suppologen sin signatursuppe, med en fyldig smak som «alle liker».

Grønnkål er også den sunneste grønnsaken av alle, proppfull av antioksidanter og vitaminer.

Følg Suppologen på suppesafari rundt i verden.

BRANSJE

Servering