gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandgaten 14

Vi er Norges fremste leverandør av brett og det som hører med, til skatere, snowboardere og surfere. Siden 1988 har Session sine ansatte og teamkjørere studert kunsten å ha det ufattelig gøy på brett.

Fra slutten av det glade 80-tall har vi fordypet oss i disse merkelige, sidelengs fenomenene. Fremdeles er vi her, og det ser ikke ut til at det skal bli mindre gøy å skate, surfe eller kjøre snowboard med det første.

Vi har sett folk hoppe på bølgen og falle av lasset, gjøre comeback, bli proffe og legge brettet på hylla for godt. Vi har sett epoker og selvfølgeligheter komme og gå: fra det flaue rullebrettforbudet via neon og grindrails, store bukser/små hjul-perioden, everslick-brett, chainbags, måneskateboots, wristbands og annet snacks, til gulltrucks, all-over-prints, vulkaniserte såler, åletrange bukser, bloggeplagg og flanellskjortens store hevn i 2009…

Om du skjønner hva vi babler om eller ikke; Session har alltid hatt utvalget, alternativene og de ansatte som kan hjelpe deg på rett vei i virvaret.

Nå er vi større og bedre enn noensinne, med samme formular som alltid: å gjøre det vi kan best – nemlig skateboarding, surfing og snowboarding, på tvers av trendene.

Resultatet av herjingen og vår kollektive kjærlighet til den, er at vi på Session har en uovertruffen kunnskap om – og et sjeldent nært forhold til produktene vi fører, noe som igjen fører til at det er lett for oss å yte god service til deg.

“Utvalget vårt er et resultat av kjærligheten til brett, og ønsket om å gi deg riktig utstyr, sko og klær vi selv kan stå inne for.”

– Det er vårt løfte til deg, og din garanti for en god og trygg handel i Norges beste brettsjapper.

Etter mangfoldige år som sjappa på hjørnet er vi nå blitt en solid butikkjede med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Gode råd, veiledning, service og oppfølging er aldri langt unna, uansett hvilken av våre butikker du handler i.