gift_img
BELIGGENHET
Småstrandgaten 3, 5014 Bergen
ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 18.00

Riccovero Concept Store på Xhibition. Riccovero – Moteklær for dame og herre.
Riccovero ble etablert i 1986 med fokus på å lage moteriktige dresser for menn. Fra da av har design vært en av selskapets fremste våpen i motebransjen. Siden den gang har selskapet vært ledende innen design av moteklær og har opparbeidet seg en unik posisjon i markedet for herremote og damemote. Riccovero er norsk design på sitt beste.

I 1999 åpnet selskapet sin første Concept Store for herreklær i Hegdehaugsveien i Oslo. Siden den gang har ytterligere 7 Concept stores åpnet.

I 2002 introduserte Riccovero konseptet Woman, som siden har hatt en kraftig utvikling og i dag er et godt etablert klesmerke. Våre designere har bred erfaring i å designe klær for det Skandinaviske markedet og har en internasjonal bakgrunn fra blant annet London, Milano og New York. Denne bakgrunnen er videreført i form av våre moderne og urbane kolleksjoner, med utgangspunkt i dressen og drakten.

Riccovero Conceptstore – Xhbiton senter er en av våre forhandlere i Bergen.
Womankolleksjonen – Damemote

Womankolleksjonen er utpreget feminin mote.

Riccovero’s klær er svært hyppig brukt i motemagasiner, noe som vi tar som en bekreftelse på at vi er ledende i design av dameklær. Våre designere er i fremste klasse, enten det gjelder flotte selskapskjoler eller mer «casual» moteklær.

Våre Concept Stores og vårt forhandlernettverk har alt du trenger for å kle deg riktig for anledningen. Skal du i et formelt selskap finner du kjoler, drakter og bluser som gir deg den oppmerksomhet en du fortjener i ethvert selskap.
Er det en litt mindre formell anledning har vi bukser, tights og genserer som passer perfekt også for det. Vi har elegante klær for enhver anledning.

Det komplette programmet for dameklær består av:

Drakter
Jakker og blazere
Skjørt og kjoler
Bukser, tights og jeans
Skjorter, topper, bluser og gensere

Herremote / Herreklær

Der Womankolleksjonen er utpreget feminin er herrekolleksjonen tilsvarende maskulin.
Riccovero har sitt utgangspunkt i herreklær og har holdt fast ved dette helt siden oppstart. Våre designere legger stor vekt på tidsriktig design av herreklær og er med på å sette dagsorden innen herremote.

Skal du på fest og trenger passende, tidsriktige klær? Med klær fra Riccovero har vi dresser, skjorter og bukser som passer til enhver anledning. Våre moteriktige bukser, jakker og dresser sørger for at våre kunder skiller seg ut i mengden på en elegant, maskulin måte.

Riccovero herreklær inneholder følgende grupper:

Dresser
Jakker, frakker og blazere
Bukser og jeans
Skjorter, gensere, piqiue og t-shirt
Sko

BRANSJE

Klær sko og reiseeffekter

VAREGRUPPE

Bijouteri / Tilbehør
Gaver
Kjøpesenter
Klær - Dameklær
Klær - Herreklær
Klær - Selskapsklær / Designer
Paraply
Pels / Skinn
Reiseutstyr / Vesker
Sko