gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Skostredet 5
ÅPNINGSTIDER

Man – Fre: 11-17
Lør: 10-16

Råvarene er en kolonial der du kan spare både penger og miljø ved å handle gode råvarer og husholdningsartikler i løsvekt. Fyll på med det du trenger fra våre dispensere og miks din egen musli eller kryddermiks. Som kunde hos Råvarene velger du akkurat det du trenger fra naturens snopedisk, her kan du unne deg unike smaksopplevelser med god samvittighet.
I kolonialen finner du et godt utvalg av tørrvarer slik som linser, bønner, müsli, korn, tørket frukt og grønnsakschips. I våre hyller finner du såpe, sommerens honning, bambustannbørster, barberhøvler i stål, sesongens grønnsaker, smør, lokale oster, og mye mer som er bra for kropp og sinn. Vi har også handlenett, poser, matbokser, drikkeflasker og kopper til gjenbruk og nedbrytbare handleposer du kan putte rett i komposten.
Råvarene skal aktivisere hverdagshelten og være den tidløse, transparente og sirkulære kolonial.

Tidløs. En enkelt utvalg av faste basisvarer og sesongbaserte varer for en dynamisk kolonial.

Transparent. Vi vil kjenne råvarenes opprinnelse og fortelle historien til herlige maten.

Sirkulær. Våre aktører leverer varer i store kvanta og så emballasjefritt som praktisk mulig.

Kunder tar med gjenbrukbare beholdere, glass og nett eller kjøper det i kolonialen. Til gjengjeld velger man altså kvantum, betaler kun for ønskelig innhold og er med på å skape et renere samfunn i et kollektivt engasjement.