gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandgaten 82
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 10-19
Lørdager 10-18

Nille Gågaten – Gode kjøp til hyggelige anledninger!

Nille er en landsdekkende lavpriskjede med et allsidig varespekter. Varer som glass, steintøy, kjøkkenutstyr, leker, verktøy, lys, servietter, elektriske artikler, tekstiler, gaver, hygieneartikler og godteri. Nille i Bergen har varer til lave priser kombinert med god kvalitet.

Nille følger året med sesongvarer for alle de hyggelige anledningene

Har du lurt på hvorfor Nille-butikkene stadig forandrer seg? Det er fordi vi følger sesongene. På Nille fyller vi butikkene med det som er aktuelt i øyeblikket, til en lav pris. Sesongene er fulle av hyggelige anledninger, og hos Nille finner du det som gjør dem enda hyggeligere. Er det påske, er det mer påske på Nille enn de fleste andre steder. På samme måte er det for advent og jul.
Følg med på bloggen vår for å hente inspirasjon til sesongen du er inne i.

Innimellom sesongene er det mange gode kampanjer. De kan være trendfokuserte, prisfokuserte eller direkte rettet mot kommende sesong. Hos oss finner du også en mengde tilbudsvarer, som sommervarer, ting til skolestart og ikke minst et stort utvalg av skummelt til Halloween. Når det er karnevalstid eller Valentine må du legge turen innom, det er alle anledninger vi liker å gjøre litt ekstra ut av.

Hobby – tegning, form og farge

Er du en av de mange kreative sjeler som elsker å gjøre litt ekstra ut av forskjellige anledninger? Da er Nille rett sted for å fylle opp lageret med hobbyartikler. Vi har masse utstyr for scrapbooking, dekorering og pynting til hverdags og fest. Det er ingenting som slår det å motta et håndlaget kort sammen med gaver, og Nille har det du trenger. Men kanskje det viktigste av alt…. Nille har det til rimelige priser.

Helsekost

En av de nye tilskuddene til Nille sitt sortiment er helsekost. Vi har startet opp med helsekostprodukter som Omega 3, tranebær, blåbærekstrakt, C-vitaminer og mye mer.

Nille Gågaten har det du trenger, akkurat når du trenger det
Alltid mye for pengene Er det noe Nille er kjent for, så er det et stort utvalg av varer til god kvalitet og rimelige priser. Her trenger du ikke blakke deg når du handler.

Nille liker å overraske sine kunder, kanskje du også finner noe å overraske andre med?

Vi har et godt utvalg i lys, servietter, rengjøringsartikler og alt annet du måtte ha bruk for. Ta en tur innom oss, her vil du finne et variert vareutvalg fra praktiske ting, til gaveartikler og snacks. Her kan både store og små finne ting til en billig penge.

Gaveartikler

Våre butikker er stappfulle av gaveartikler og et sted skapt for å hente inspirasjon. Det spenner fra fine pynteartikler, til de mer praktiske ting til kjøkken, bad og stue.

Kjøkken og bad

Har du behov for nytt glasstøy, praktiske hjelpemidler til kjøkkenet som kniver, krus, tallerkener eller kaffekanne, er Nille et bra sted å starte. Du finner det du trenger, fra klesklyper og papptallerkener til godteri , klær og kaffe.

Sjekk også ut vårt utvalg av rengjøringsartikler. Vaskemidler, kluter og børster….vi har det du trenger.

Rimelig handleopplevelse

Nille er et spennende supplement til butikkene på kjøpesenteret. Med kombinasjonen med trivelig personale og oversiktlige butikker, gir Nille Gågaten deg en god opplevelse til faste lave priser. Kort sagt, Nille har som regel mer enn du tror til en lavere pris enn du tror!