gift_img
BELIGGENHET
Strandgaten 15
Bergen
ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag 10:00 – 20:00 Lørdag 10:00 – 18:00

Komfort og design for kvinner i alle aldersgrupper

Netty er en av Europas største spesialforretninger innen dameundertøy.Vi ønsker deg velkommen innom slik at du kan få hjelp og veiledning til å finne ditt perfekte undertøy. Riktig størrelse og modell er avgjørende for at klær skal være mest mulig kledelig. Utvalget er stort både innenfor undertøy til daglig bruk, fest, bryllup med mer. Du vil også finne tilbehøret som holder-inn og løfter. Hos oss vil du hele året finne et rikholdig utvalg av badetøy med tilbehør.

I ordet ”spesialbutikk” vil det for oss si at det er fagpersonell som kan hjelpe deg å finne den rette BH som passer for deg i din riktige størrelse. Det sier seg selv at vi da må ha stort nok utvalg, kunnskap og selvfølgelig yte god kundebehandling slik at vi kan gi deg en opplevelse av at du føler at du er i trygge hender når du kommer til oss.

Vi er veldig stolt av vår avdeling for brystkreftopererte med vår egen sykepleier som veileder og tilpasser brystproteser, undertøy og badetøy. Vårt dyktige team av ansatte har gjennomgått grundig opplæring. Noen har bakgrunn fra helsevesenet, blant annet som sykepleiere, sosionomer og mer. De holder et høyt kompetansenivå for at du skal føle deg komfortabel i våre butikker, selv i en «avkledd» situasjon og har fokus på at du som kunde skal føle deg vel og ivaretatt.