gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Fosswinckels gate 18
ÅPNINGSTIDER

ma. – lø.: 11:00–22:00

En restaurant for den komplette opplevelsen!

En helhetlig kafe- og restaurantopplevelse som inkluderer stemningen i rommet, vinen i glasset, kaffen i koppen, maten på bordet. Under et tilfeldig møte mellom David Alexander McCarthy og Olav H. W. Egeber for snart ti år siden begynte de å diskutere hvordan det perfekte spisestedet skulle være. Fort viste det seg at de hadde mange felles tanker og ideer om hvordan det skulle være. Og i dag har David og Olav endelig kommet sammen for å skape det de begge har lengtet etter; en helhetlig kafe- og restaurantopplevelse som inkluderer stemningen i rommet, vinen i glasset, kaffen i koppen, maten på bordet.
Alt som trengs for å oppnå det aller viktigste; den gode, uanstrengte atmosfæren som gir helhet til besøket.

Marg & Bein ønsker å sette smakfulle rammer for møte mellom mennesker. Maten som serveres er ekte, autentisk og lidenskapelig tilberedt. Rustikke retter som tar utgangspunkt i tradisjonelle oppskrifter, men med en moderne og profesjonell tilnærming. Marg & Bein, som navnet tilsier, setter også søkelyset på forsømte deler av dyret som vi alle liker å spise. Det er mer til et dyr enn en god filet.

Marg og Bein er lokalisert i Fosswincelsgate 18, kun 1. minutt fra Grieghallen og alle Universitetet i Bergen sine institutter og museer.