gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Rasmus Meyers allé 9

Hver av våre museumsbutikker har sitt unike særpreg og tilbyr et spennende vareutvalg, inspirert av museets samlinger og aktuelle utstillinger.

Her finner du blant annet byens største kunstbokhandel, samt en mengde kreative gaver til barn, og håndplukkede interiør- og designartikler fra lokale og internasjonale produsenter.

Følg oss gjerne på instagram @kodebutikkene for inspirasjon.

KODE 2 – kunstbøker / plakater / papir / leker / gaver
Butikken i KODE 2 er Bergens største kunstbokhandel. Her finner du litteratur om billedkunst, arkitektur, fotografi og design, samt publikasjoner knyttet til museets samlinger og utstillinger.
Butikken har plakater, papirvarer og gaveartikler. For barna har vi et stort utvalg av bøker, leker og kreative gaver.
Hver dag 11–17. Tlf: 53 00 97 02

KODE 3 – Munch / bøker / gaver
Butikken i KODE 3 speiler samlingen i bygget gjennom kunstbøker og små gaveartikler.
Følger museets åpningstid. Tlf: 53 00 97 03

KODE 4 – Astrup / bøker / gaver / barn
Butikken i KODE 4 speiler samlingen i bygget gjennom kunstbøker og små gaveartikler. Her er også bøker og kreative gaver til barn.
Følger museets åpningstid. Tlf: 53 00 97 04

Medlemskap i KODE medlem får du kjøpt i museumsbutikkene. Som KODE medlem får du 10% rabatt på alle varer i butikkene, samt 25% rabatt på egenproduserte utstillingskataloger.

For kontakt og bestillinger, send en mail til shop@kodebergen.no

KODEbutikkene har ingen nettbutikk, men tar imot bestillinger på e-post. Ved sending av varer påløper porto i henhold til vekt og størrelse, og et administrasjonsgebyr på 50 kr. Ved utenlandsforsendelser er det kjøper selv som må dekke ekstra kostnader i form av toll, skatter og avgifter.