gift_img
BELIGGENHET
Nikolaikirkeallmenningen 1F, 5003 Bergen
NETTSIDE
ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 11 – 17

Torsdag: 12 – 18

Lørdag: 11 – 18

KAIBOSH er et brillekonsept som gjør opprør mot den utdaterte og konservative måten å selge briller på. Dette gjør vi ved å tilby 100% Kaibosh designer briller til en rettferdig pris.

Alle våre briller er designet, tegnet og utviklet av oss i Norge. Hos Kaibosh vil du ikke finne innfatninger fra andre leverandører, og vi slipper dermed å betale ekstra for å kunne benytte noen andre sin merkevare. Dette er én av grunnene til at våre briller er rimeligere enn hos andre optikere. Alle våre briller produseres ved de samme fabrikkene som benyttes av anerkjente motehus, og holder dermed like høy kvalitet som disse.

Hos Kaibosh bestemte vi oss tidlig for å gjøre det annerledes. I stedet for å ta ekstra betalt for tilleggstjenester, har vi valgt å ha faste priser for både briller og glass. Ingen skjulte kostnader eller overraskelser i kassen – bare kvalitetsbriller til en rettferdig pris.

Våre glass kommer fra Hoya, en av verdens ledende produsenter av brilleglass. Overflatebehandling, antirefleksbehandling og herding er allerede inkludert i prisen. Det betyr at du ikke trenger å oppgradere til dyrere varianter hos oss – og vi vil aldri be deg om det heller.

Vi tar sysntest også! Selv om vi kanskje ikke ser ut som vanlige optikere bak den moderne og innovative fasaden, er vi nettopp det. Med topp moderne utstyr og fasiliteter, utfører våre dyktige optikere synsundersøkelser av høyeste kvalitet. 

BRANSJE

Service og tjenesteytende

VAREGRUPPE

Bijouteri / Tilbehør
Design produkter
Gaver
Helse og personlig pleie
Optiker