gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nikolaikirkeallmenningen 1F
ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 11 – 17

Torsdag: 11 – 18

Lørdag: 12 – 16

Nye tider > ny optiker?

Synes du briller er unødvendig dyrt?
Selv om mange optikere reklamerer med lave priser og spenstige rabatter, ender du likevel fort opp med å betale noe helt annet i kassen. Vi forstår at dette kan være både forvirrende og frustrerende.

FASTE PRISER – ingen skjulte kostnader

Hos Kaibosh bestemte vi oss tidlig for å gjøre det annerledes. I stedet for å ta ekstra betalt for tilleggstjenester, har vi valgt å ha faste priser for både briller og glass. Ingen skjulte kostnader eller overraskelser i kassen – bare kvalitetsbriller til en rettferdig pris.

Alle våre briller er designet, tegnet og utviklet av oss i Norge. Hos Kaibosh vil du ikke finne innfatninger fra andre leverandører, og vi slipper dermed å betale ekstra for å kunne benytte noen andre sin merkevare. Dette er én av grunnene til at våre briller er rimeligere enn hos andre optikere. Alle våre briller produseres ved de samme fabrikkene som benyttes av anerkjente motehus, og holder dermed like høy kvalitet som disse.

Våre glass kommer fra Hoya, en av verdens ledende produsenter av brilleglass. Overflatebehandling, antirefleksbehandling og herding er allerede inkludert i prisen. Det betyr at du ikke trenger å oppgradere til dyrere varianter hos oss – og vi vil aldri be deg om det heller.

Vi tar synstest også! Selv om vi kanskje ikke ser ut som vanlige optikere bak den moderne og innovative fasaden, er vi nettopp det. Med topp moderne utstyr og fasiliteter, utfører våre dyktige optikere synsundersøkelser av høyeste kvalitet.

Våre merkevarer