gift_img
BELIGGENHET
Øvre Korskirkealmenningen 5
ÅPNINGSTIDER

ma. – fr.: 07:30–18:00
lø. – sø.: 10:00–18:00

Kaffemisjonen er en av de få kjedeuavhengige, lokalt eide kaffebarene i Bergen. Vi står fritt til å velge hvem vi kjøper kaffe av – hva vi kjøper avgjør vi gjennom stadige blindsmakinger. Vi samarbeider og bestiller ukentlig fra flere fantastiske norske kaffebrennerier, i tillegg til utvalgte utenlanske gjestebrennerier.

Bli gjerne med å smake! Det er mye lettere å kjenne forskjell på de ulike kaffetypene når en kan smake på de side om side, derfor har vi siden oppstarten i 2007 invitert til gratis, ukentlige kaffesmaking på vår kaffelab Filt ved Kaffemisjonen hver lørdag kl 12.00. Hjertelig velkommen til å slurpe med oss!
Om noen skulle trenge noe mer enn kaffe, serverer både Kaffemisjonen og Blom mat gjennom hele dagen.

Vi har hjemmelaget hummus, einerøkt laks, ferskskåret spekemat og mye mer.

Vi samarbeider med Godt Brød om foccaccia og surdeigsbrød, alt annet bakverk lager vi selv.

Vel bekomme!

Nymalt og ferskbrygget = god kaffe

Vi selger det meste av utstyr til både espresso- og kaffebrygging, enten det er til hjemmebruk, til kontoret eller til kaffebaren.

For profesjonelle fører vi maskiner fra La Marzocco, Marco, Ditting, Mahlkönig og Mazzer.

Vi tar også service på espressomaskiner av type Rancilio eller La Marzocco.

Ta kontakt med Jan på telefon 988 19 611 eller skriv en e-post til jan@kaffemisjonen.no for å avtale demonstrasjon, service eller et tilbud tilpasset dine behov / din bedrift.

På Kaffemisjonen og Blom finner du alltid utstyr på lager fra:

Aeropress / Baratza: Forté, Preciso, Virtuoso, Encore / Chemex / Hario: V60, håndkverner, hellekanne, bryggevekt / Kalita: hellekanne,serveringskanner / KeepCup / Motta: melkemugger og tampere / Presisjonsvekter

ra høsten 2015 kommer vi også til å selge espressomaskiner og -kverner til hjemmebruk fra uslåelige Rancilio, beste hjemmemaskin gjennom de siste 15 år.
tillegg til våre standardkurs holder Kaffemisjonen kurs for både bedrifter og privatpersoner. Vi kan også holde mindre omfattende kurs, eller lukkede smakinger for selskaper, bursdager, utdrikningslag o.l. Dersom du ønsker et tilbud skreddersydd til din bedrift eller gruppe, vennligst ta kontakt med oss på kurs@kaffemisjonen.no

Baristakurs:
Vi tar for oss teknikk, utstyr og smaking ved kaffebrygging på espressomaskin, og går gjennom steaming av melk og espressobaserte drikker.

Kurs bryggemetoder:
Vi tester kaffe på diverse bryggemetoder, og går gjennom grunnlaget for brygging av kaffe på blant annet på aeropress, V60, chemex & presskanne.
Alle kurs starter kl 18.00 på Kaffemisjonen, og varer i ca 3 timer.

Det er plass til 6 deltagere per kurs.

Påmelding kan gjøres per e-post til kurs@kaffemisjonen.no, eller i baren på Kaffemisjonen.

Vi gleder oss!

Kafemisjonen på tur:
Vi ønsker å bringe ferskbrygget spesialkaffe til så mange som mulig, og vi kan ordne nesten hva det skal være av kafferelaterte utfordringer. Fra vårens vakreste bryllup til festivaler, messer eller bedriftssamlinger – ta kontakt med oss, så stiller vi gjerne opp!
Noen av våre oppdrag:
Nordiske Mediedager, Bolig- og interiørmessen, Beerenberg, Tilbords, Norsafe, OTD, ONS, Reiselyst, Norsk Kaffeinformasjon / NM i slappa