gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Lars Hillesgate 14
ÅPNINGSTIDER

Man-fre: 10-17
Lørdag: 10-15

Klær som hjelper.

Fretex er Norges største bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Vår butikk i Lars Hillesgate er Bergens eldste Fretex butikk og selger gjennbruksvarer. Alle produkter har blitt sortert ut og godkjent for videresalg og er fult fungerende. Du finner oss rett med Bystasjonen i Bergen!

Den første butikken åpnet i Oslo i 1905 under navnet Elevator. Helt siden den tid har det å hjelpe mennesker stått i sentrum. Utdeling av tøy og rimelig møblement har vært en del av dette. Det viktigste har likevel vært å gi folk arbeid og selvrespekt. Dette har blitt endret i takt med samfunnets behov. I dag framstår Fretex som en viktig samarbeidspartner til Aetat i det å kurse, kvalifisere og trene opp arbeidstakere som er på attføring eller har behov for annen tilrettelegging.

I dag er vi ca. 1100 personer som til daglig har vårt arbeid i Fretex, hvorav ca 800 er på ulike attførings tiltak. Vi finnes i de fleste fylker hvor vi samarbeider godt med offentlige etater, næringsliv, givere og kunder.