gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Østre Skostredet 5-7
5017
ÅPNINGSTIDER

44
Mandag – Torsdag fra kl 17:00
Fredag – Lørdag fra kl 13:00
Kjøkkenet stenger kl 22:00
Matbaren
Mandag – Torsdag fra kl 17:00 – 23:30
Fredag – Lørdag fra kl 13:00 – 01:30

I hjerte av Bergen finner du en av byens absolutt beste restauranter og en tilhørende mat- og vinbar som serverer spenstige småretter og funky vin.
Elegant servering og rike smaker!
Colonialen 44 – serverer elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Vår 4 retters meny er inspirert av tradisjonell norsk mat kombinert med internasjonale impulser. Vi henter vår råvarer fra våre lokale bønder og produsenter og fokuserer på at våre sesongbaserte råvarer skal inspirere oss.
Vi er åpen til middag mandag fra 17.00 og serverer lunsj på fredager og lørdager fra kl 13.00! Vår meny endres hver andre tirsdag, noe som gir våre kokker muligheten til stadig å finne spennende, nye smakskombinasjoner, samt være så sesongmessig som mulig. I tillegg til vår fire retters meny har vi alltid et utvalg av deilige oster tilgjengelig!
Vi har en lidenskap for å kombinere mat og vin til den perfekte kombinasjon, og med en omfattende vinkjeller kan vi skreddersy opplevelser med vår erfaringen for våre gjester. Vinkartet inneholder flere hundre klassiske viner og en hel haug med biodynamiske og naturlige viner. En tid og et sted å prøve noe helt nytt!
Colonialen Matbar – Matbaren ligger ved siden av restauranten, koblet på innsiden, men har egen inngang fra utsiden. Et uformelt miljø hvor vi leker med smaker og retter fra hele verden. Mat- og vinbaren serverer velsmakende barmat og snacks som beinmarg, tartar, dumplings og steam buns. Skjult i bakgården har vi vår fargerike, koselige uteservering som er omringet av drivhus og grill.

BRANSJE

Servering