gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Sandviksbodene 5
ÅPNINGSTIDER

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

CoEvent skaper og organiserer ulike type arrangement.

Hos oss får kunden en dedikert og erfaren person som vil følge den igjennom hele arrangementets faser fra ide og planlegging til arrangementet er ferdig og evaluert.

Næringslivets personlige samarbeidspartner i forbindelse med arrangement i inn- og utland

Uavhengig av om det er en stor utlandskonferanse, et Kick off, en sosial teambuilding tur eller et innenlands styremøte, stiller vi oss tilgjengelig. Med bakgrunn i deres visjon involverer vi oss så mye som dere ønsker med inspirasjon, ideer og løsninger. Vi jobber fram gode alternativer ved å kontakte og forhandle med våre gode samarbeidspartnere når det gjelder for eksempel fly, hotell, restauranter og aktiviteter. Vi ønsker å jobbe tett sammen med dere – og vårt formål er å hjelpe dere å finne kostnadseffektive løsninger som samsvarer med hva dere ønsker ned i minste lille detalj. Når løsningene er på plass og leverandørene er valgt ser vi til at gjennomføring går i tråd med avtaler og hva som er planlagt.

Vi i CoEvent setter vår stolthet i å leverer et kvalitetsprodukt fra A til Å – og har ønske om at sluttproduktet som presenteres er i tråd med kundens ide.