gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Korskirkealmmenningen 2
ÅPNINGSTIDER

man: 09.30 – 16.00
tirs: 09.30 – 19.00
ons: 09.30 – 16.00
tor: 12.00 – 18.00
fre: 9.30 – 16.00
lør: etter avtale

Ta kontakt med oss om du ønsker time utenom arbeidstid. Vi er fleksible og kan tilpasse oss din timeplan.

Vår kompetanse, din trygghet!

Hos A2 Hudklinikk møter du sykepleiere med spesialkompetanse innen injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr microneedling, medisinske produkt og hudpleiebehandlinger fra den verdenskjente dermatologen Zein Obagi – ZO Skin Health. Vi er en autorisert Restylane-klinikk som innebærer at behandler har omfattende opplæring og support av Q-Med og Galderma som er leverandør av Restylane og muskelavslappende middel.

A2 Hudklinikk er leverandør for ZO Skin Health fra den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi. Vi skreddersyr et kremprogram med det mål å skape en sunn og velfungerende hud.

Produktene er svært effektive mot pigmenter, sensitiv hud, rosacea, akne, porer, arr, solskadet hud og linjer. Våre ansatte er utdannet innen helsefag og med sin lange erfaring som kosmetisk sykepleier kan de hjelpe deg å finne et naturlig og helhetlig resultat. Vi bruker ofte kombinasjonsbehanlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til kundene våre.Ta gjerne kontakt og bestill time. Vi gleder oss til å hjelpe deg.