gift_img
BELIGGENHET
Strandgaten 197, 5004 BERGEN
NETTSIDE
ÅPNINGSTIDER

man – ons: 10:00 – 17:00
tor: 10:00 – 19:00
fre: 10:00 – 17:00
lør: 10:00 – 15:00

4Sound Bergen i Strandgaten 197 er i dag en av Norges største musikkbutikker. Vi har stort utvalg innen blant annet gitar – bass – PA/sanganlegg – digitalpiano – keyboard – synth – studio – software – mikrofoner – rekvisita samt gitarverksted og elektronikkverksted. Alle våre salgsmedarbeidere er aktive musikere i større eller mindre grad, selv butikksjefen. Vi mener at dette er med på å øke vår forståelse og kunnskap om musikeres virkelighet og behov. For å klare å holde det faglige nivået på topp har våre medarbeidere ansvar for forskjellige avdelinger men vi tar selvsagt i et tak der det trengs hjelp.

4Sound Bergen som tidligere het Hagstrøm Musikk R. Fosse AS, har siden starten i 1967 vært en vesentlig medspiller i det bergenske musikkliv. Den første tiden var butikken en av to norske filialer i det store svenske Hagstrøm-imperiet”. Den andre filialen lå i Oslo. Ved siden av å produsere trekkspill, gitarer, basser og forsterkerutstyr drev Hagstrøm Sverige en rekke musikkbutikker som kun solgte Hagstrøm-utstyr. Ragnar Fosse var med fra starten som daglig leder, men utover på 70-tallet forandret eierstrukturen seg og Fosse kom etter hvert sterkt inn på eiersiden.

Dette førte videre til at butikken fikk større frihet mht. andre merker og kunne begynne å selge prestisjetunge merker som Fender, Gibson, Marshall osv. I 1991 flyttet butikken fra sitt gamle tilholdsted til nye lokaler i Strandgaten 197.

Siden 2009 ble Hagstrøm Musikk kjøpt opp av 4Sound, og har vært en del av kjeden siden da.

Butikken har siden starten hatt som mål å betjene både hjemmemarkedet og proffmarkedet og vi håper og tror at vårt store og oppdaterte vareutvalg gjennspeiler dette.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Elektriske artikler
Gaver
Hobby
Kursvirksomhet
Musikk
Musikk instrumenter